Klubbregler

Allmäna Regler

1. Följ de allmäna reglerna som finns på SSO, framför allt de som finns under punkt 8 i användarvillkoren.

2. Behandla alla med respekt! Vi begär inte att du ska tycka om alla, men du ska inte bete dig elakt eller kränkande mot någon för det. Det gäller folk både i OCH utanför klubben.

​​

3. Föregå med gott exempel i globala chatten och på sociala medier. Tänk på att hur du beter dig kan reflektera andras uppfattning om klubben som helhet.

4. I AK tillåter vi inte att man delar konto med andra. Det bryter även mot SSOs användarvillkor. Vi vill vara 100% säkra på att det alltid är kontots ägare vi pratar med i chatterna och ingen annan.

​​

5. Serverhoppande som klubbmedlem är förbjudet. Ska du vara i AK så ska du hålla ditt konto på Marshmallow Clouds under tiden du är medlem.

6. Sexism, rasism, homofobi, transfobi, främlingsfientlighet, anti-feminism, mobbning, fat shaming, slut shaming och liknande beteenden och åsikter är inget vi stödjer i den här klubben och har därmed nolltollerans mot.

​​

7. Om du tänker ansöka till AK så ska det vara för att du faktiskt vill gå med. Ansök inte hit bara för att du vill gå med "tills vidare" medan du väntar på att få gå med i en annan klubb, eller liknande.

​​

8. Nästan alla ämnen är tillåtna att diskutera allmänt i Alpha Kings, MEN vi har krav på att man måste sätta triggervarning (TW) på ämnen som övriga medlemmar tycker kan tycka är jobbiga. En fullständig lista finns i klubbens Discordserver.

Ansökningsregler

1. Vår åldersgräns är satt till 18 år. Visar det sig sedan att du ljugit om din ålder så blir du kickad. 

2. Du måste ha läst igenom allt på hemsidan noga. Vi kommer att märka i din ansökan om du inte har gjort det.

3. Kontakta inte Savannah eller någon annan i AK för att fråga om din ansökan före det att 30 dagar gått. Du kan bli nekad helt om du gör det. Det är inte heller tillåtet att be en medlem att fråga åt dig, eller att tjata på våra medlemmar om de vet ifall du kommer in. Detta kan också leda till att du nekas. Ha tålamod och låt svaret ta den tid det tar.

4. Du blir kontaktad inom 30 dagar om du blivit godkänd och får komma in i klubben. Vi har ingen skyldighet att svara på godkända ansökningar på direkten. Har det gått färre än 30 dagar sedan du skickade din ansökan så har du fortfarande chansen att bli kontaktad och ska då som sagt inte kontakta oss. Har det gått fler än 30 dagar så är du däremot nekad. Efter 30 dagar kan du kontakta Savannah och fråga varför du blev nekad.


5. Var snäll och ansök av rätt anledning och fundera på om vi verkligen är rätt klubb för dig. Att vi är en "stor" klubb eller har en snygg outfit är inte de rätta anledningarna för att gå med. Visa att du faktiskt vill vara en del av vår gemenskap!

6. Skicka inte in en ansökan om du inte vet vad du ska skriva eller om du inte har några konkreta åsikter om de politiska frågorna. Om du inte tar din ansökan seriöst och fyller i den ordentligt och utförligt, så kommer vi inte att ta dig seriöst och då kommer du inte in. Så enkelt är det! Skriv hellre för mycket än för lite.

 

Det är självklart okej att googla för att bilda dig en uppfattning om det är något du inte har kännedom om, särskilt när det gäller frågorna om feminism, HBTQ och SD!

Om du trots dessa förmaningar är redo att ansöka, var god och fyll i formuläret som du hittar under Ansökningar

Främsta anledningarna till att vi nekar folk:

- Fel ålder: vi tar i regel inte in någon som är under 18 år.


- Fel värdeord: det är inte svårt att hitta dem, och skriver du fel värdeord så har du uppenbarligen inte tagit dig tid att läsa allt på hemsidan ordentligt.  

 

- Svaren på de politiska frågorna: det du skrivit är inte förenligt med klubbens värdegrunder, eller så har du skrivit för kort och inte visat ordentligt vad du har för åsikter.
 

- Vi har inte kunnat kontakta dig. Flera har nekats av den enkla anledningen att deras brevlåda på SSO varit full, eller för att de uteslutit siffrorna i sitt discord-ID t.ex. Det är DITT ansvar att se till så det går att kontakta dig. Vi kommer inte att lägga energi på upprepade försök.

 

© Savannah Wolfborn and Ruby Appledaughter.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now