Om Oss

Hur det hela började

Den 11 augusti 2014 skapades Alpha Kings på Marshmallow Clouds av Sabrina Shadowknight och Martine Silverstone. De hade stora planer och höga ambitioner för klubben och det dröjde inte länge innan de stod där med en fullsatt klubb och en växande kölista.

Det gick länge bra för klubben, men i december 2015 beslutades det att klubben skulle bli en helt kravlös klubb utan event. Flera valde att lämna, även Martine, men redan i Januari året där på så valde Sabrina att starta upp klubben igen, denna gång med hjälp av sin klubbledare Savannah Wolfborn.

Sedan dess har Alpha Kings hållit igång och varit en aktiv klubb. I oktober 2016 tog Sabrina dock det svåra beslutet att lämna AK. Hen överlät därför klubben i Savannahs händer, som nu driver klubben vidare som ny ägare, fast i samma anda som tidigare, tillsammans med sin medledare: Ruby Appledaughter. I maj 2019 blev även Amanda Appleshield ledare i klubben och i januari 2020 tillkom Willow Spiderrock efter att under en längre period agerat bollplank.

 

I nuläget är vi en halvfull klubb med stark sammanhållning och god gemenskap. Vi har inte som mål att fylla klubben, utan fokus ligger alltid på att vi ska vara ett skönt kompisgäng. Sen spelar det ingen roll för oss om vi är 10 eller 50 stycken. Vi har event flera dagar i veckan, och i genomsnitt är det 7-12 deltagare som kommer. Vi har inget krav på att man måste delta på eventen, men ska man vara kvar så ska man samla minst 4 poäng i månaden genom event eller särskilda uppdrag. Har man ingen möjlighet till det så får man kontakta Savannah, Amanda, Ruby eller Willow och tala om att man vill vara kvar.

Vilka är Alpha Kings?

Alpha Kings är en klubb som främst riktar sig till vuxna spelare. Vi har för närvarande en åldersgräns på 18 år. Vi tar i regel inte in medlemmar yngre än så.

I Alpha Kings står vi för jämställdhet, HBTQ+, feminism, anti-rasism och alla människors lika värde. Våra värdeord är mognad, ärlighet och respekt. Vi är dessutom starkt emot främlingsfientlighet!

Varför du ska välja Alpha Kings

Alpha Kings är en klubb för dig som söker en god gemenskap i en avslappnad miljö! Vi värnar om våra medlemmar och har stor förståelse om det verkliga livet kommer i vägen för att delta i klubbaktiviteter. Alla får delta och umgås så mycket man själv vill, kan och orkar!

Vi har inga obligatoriska event, även om vi gärna ser att alla som kan dyker upp på de event vi har. Vi lägger mer krut på gemenskapen och att alla ska trivas ihop än något annat.  

Om du tycker att AK är klubben för dig, tveka inte att ansöka! Glöm bara inte att läsa igenom alla regler, och att fundera över varför du ansöker! Vi vill t.ex. inte ha in folk som tänker behandla AK som en transitklubb i väntan på att få komma in någon annanstans! Du ska ansöka för att du faktiskt vill vara med oss och lära känna oss.

© Savannah Wolfborn and Ruby Appledaughter.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now